Ordiziako Azokako Salneurriak 2024.11.20

Erabiltzailearen aurpegia Ordizia Azoka aza 20, 16:46 Ordizia

BERRIAK

Reineta Gris Sagarra 3,50€ / kiloa

Ponsetia (Flor de Pascua ) 12€ / unitatea

 

PERRETXIKUAK

 Onddoak 140 kg 18-28€

Niskalo 60 kg 12-20€

Angula 15 kg 20€

Tronpeta 15 kg 20€

 

EHIZA

Usoak 70 pieza 7€

 

GAZTA KILOA

Ardi gazta 20,00-24,00; Pasta egosiko behi gazta 20; Ardi gazta urdina 20; Behi Gazta  12-20; mamitze laktikoko behi gazta 18;Behi gazta Urdina 21-25; Gazta krema 5; Behi Gazta freskoa 12; Gaztanbera 10-13; ahuntz gazta 16; Behi Gazta Ondua 19€/kg

 

HEMENGO FRUITUAK

Goldrush sagarra 3,5; Idarret sagarra 3,5; Mizpirak 3; Irasagarra 4; Gaztaina 3-5; Bertako hurra 5;Junbo Sagarra 3;Reina de reinetas Sagarra 3; Bella Boscop Sagarra 2,5-3,5 ; Intxaurra 5;Errezil sagarra 2-3;

 

HEMENGO BARAZKIAK

Kg: Bruselazak 6-7; Boniatoa 3-3,5; Tatsoi 9; Babarrun beltz aletua 16-18; Babarrun beltza lekan 15;babarrun zuria lekan 12;Aire libreko tomatea 4,50-5,50;  Potxak 12; Tipulin gorria 3; Aire libreko patata 3.; Kalabaza 3; Lollo 0,60-1; Kalabazin edo kuiatxoa 2,50-3,50; Pipermorroa 4; Albaka hostoak 9; Piper italianoa 5,5 ; Patata gorria 3; Aza 2; Txaiota 3,5; Kale aza 1-2; Potimarron kalabaza 2; Udare tomatea 4,5; Kolirabano 4;Daikon aza 3;

Banaka: Azalorea 1,5-2; Brokoli morea 2; Kale aza morea; 2€ Romanescu 2-2,5€; Lombarda 2,5;  Eskarola 2,50;urazak 0,60-2; Hoja de Roble 0,60-1; Brokoli 2,50; Aza kixkurra 1-4; Zilantro 1; Repollo 1-4; Pak Choi 1,50; Pak Choi morea 1,20;Azalore morea 2,5-3

 Sortan: Txikoria 1,5€ sorta; Baratzuri freskoa 1;  Rabanito 1 sorta; Arbia 1 sorta;  Urteko tipula gorria 2,5;  Kanonigoak 1; Zerba 1,50-2,00; Rukula 1;Borraja 1-1,50;Azenarioa 1- 1,80;  porrua 2,2;  Ziazerba 1-1,50; Bimi 6,5; Nabiza 1; Tipula 2; Koloretako azelgak 2;

Tuterako orburua edo alkatxofa 9,95€/dozena

 

ARRAUTZAK

L (super)  2,30; XL (bolo) 2,70; potoloak 3,10; larrekoak 3,10- 4,30; oilanda arrautzak 1,10-1,30; Ahate arrautzak 4-4,50

 

LOREAK

Pentsamendua 1,5; Ziklamen txikia 4,5; Ziklamen handia 6,5;Txillarra 5-8,5; Hortentsia 10; Labanda 3,5-5,5; Bracteantha 10; Primula 2,20; Larrosak 13,5; Kamelia 14; Anemona 5,5; Kalendula 4,5-5€; Azalea 6-12,50;Kalantxoe 4,50-7Surfinia 2,5 ; Tagetes 1,5; Petunia 1,5 ;Gerbera 7;Lirioak 4;Salvia 1,5; Lobelia 4,5-5,5;  Vinca 2,5-3€ Biola 1,5; Vellis 1,5

Primula obcónica 7,5€; Anthirrinum 1,5-2,5€; Ziklamen berezia 9,5€; Txilar urdina 5€; Santa Teresa Luma  14€

 

LANDAREAK

Unitatea: Errefautxo landarea 0,10€; Dorian ilar landarea 0,20€

Ziazerba landarea 0,10€ u.; Tipulin landarea 3,5-4€ zientoa; Aza kixkur landarea 0,15; Erremolatxa landarea 0,10;  Albahaka landarea 0,80; Perexila landarea 0,10Luzokerra landarea 0,5; Kalabaza landarea 0,50 ; Apio landarea 0,10-0,20; Azalore landarea 0,20; Brokoli landarea 0,20;Romanescu landarea 0,20; Eskarola landarea 0,20; Atxikoria landarea  0,20; Kardo landarea 0,80

Zientoa: uraza 5; hoja de roble uraza 6-10;kukulu 6-10; Porru landarea 4€ / Zientoa

 

BESTELAKOAK

Arto irina 3€/kg; Eztia 14,20-18; Propoli 10/30ml.; Polena 10/250gr.;Sagar dultzea 10;Irasagar dultzea 10€; Arto opila 6;Behi esne yogurta 6; Kalabazin opila 0,80; Sagar zukua 4

Eztiz egindako kakao krema zuria eta beltza eta pralinea 6,60€ 220gr.; Ezti ozpina 250ml 4; Ezti kombucha 0,75cl botilla 16; Kandela 1; Abaraska 10/200gr.

 

 

Oiangu baserria aterpetxe bihurtzeko proiektua martxan

GITB aza 19, 16:03 Ordizia

Eraikin nagusia aterpetxe moduan birgaitzea eta kanpoko eraikinean gela anitzeko bi gela sortzea da asmoa.