Ordiziako Azokako Salneurria 2025.03.26

Erabiltzailearen aurpegia Ordizia Azoka 2025ko mar. 27a, 10:09

BERRIAK

Udaberriko zizak 160€/kg.

Ilarra 12€/kg. 

Babak 7€/kg.

Lobelia 1,5€

Begonia Dragon 4,50€ 

ZUHAITZ LANDAREAK

 Mertxikondo, Albelondolo, Haranondo, Sagarrondo, abrikotondo, irasagarrondo, udareondoa, arakatz, Andere-mahats landarea, ahabi landarea , 15€

Hurritza, Gaztainondo, Gereziondo, Granado, Pikuondo, Intxaurrondo, 15,75€

Kaki eta kiwi zuhaitza 25,75€

GAZTA KILOA

Behi gazta ondua 19€ / kiloa; Ardi gazta ruloa 19,50€ / kiloa; Ardi gazta ondua 20,00-24,00; Pasta egosiko behi gazta 20; Ardi gazta urdina 20; Behi Gazta  12-20; mamitze laktikoko behi gazta 18;Behi gazta Urdina 21-25;; Behi Gazta freskoa 12; ahuntz gazta 16;; Gaztanbera 2,80€ 250gr (11,20€ kg.) ; Idiazabal Gazta Berria 24€ / kiloa ; Behi gazta krema 8€ 0,250kg

HEMENGO FRUITUAK

 Limoia 2€ / kg; Bertako hurra 5; Intxaurra 5; Kiwi 3,80-5;

HEMENGO BARAZKIAK

Kg: Kale aza 6€/kiloa;  Errefautxoa 1-1,80€; Tupinambo 5€/kgBaba txikia 6-8€/kg; Babarrun beltz aletua 16-18; Kalabaza 3; Lollo 0,60-1; Pipermorroa 4; Albaka hostoak 9; Piper italianoa 5,5 ; Aza 2; Txaiota 3,5; Kale aza 1-2; Potimarron kalabaza 2; Kolirabano 4;Daikon aza 3; Mizuna 10;Bimi morea 10€/kg. Errukula 9€/kg. Babarrun zuri txikia 12€/kg.Garbantzuak 4€/kg. Ereiteko patata 1,20-1,50€/kg

Banaka: Arbi zuria hostoekin 2,50€; Azalorea 1,5-2; Brokoli morea 2; Kale aza morea 2€; Romanescu 2-2,5€; Lombarda 2,5;  Eskarola 2,50;urazak 0,60-2; Hoja de Roble 0,60-1; Brokoli 2,50; Aza kixkurra 1-4;Repollo 1-4; Pak Choi 1,50; Pak Choi morea 1,20;Azalore morea 2,5-3 ; Kardua 4,95€ ; Aza txinatarra 1,60€ u.  Mihilua 1,5€ u. Romanescu laranja 2€

SortanTipulin 3€/sorta; Txikoria 1,5€ sorta; Baratzuri freskoa 1;  Rabanito 1 sorta; Arbia 1 sorta;  Urteko tipula gorria 2,5;  Kanonigoak 1; Zerba 1,50-2,00; ;Borraja 1-1,50;Azenarioa 1- 1,80;  porrua 2,2;  Ziazerba 1-1,50; Bimi 6,5; Nabiza 1; Tipula 2; Koloretako azelgak 2; Martorria (cilantro) 1,5€

Tuterako orburua edo alkatxofa 9,95€/dozena

ARRAUTZAK

L (super)  2,90; XL (bolo) 3,30; potoloak 3,80; larrekoak 3.30-4,50; M 2,40€

LOREAK

Huntza/Hiedra 2,90€; Begonia 1,50€; Geranioak 2,90€/u; Diplademia 8,50€/u; Pentsamendua 1,5; Ziklamen txikia 4,5; Ziklamen handia 6,5;Txillarra 6,50-8,5; Hortentsia 10; Labanda 3,5-5,5; Bracteantha 10; Primula 2,20; Larrosak 13,5; Kamelia 14; Kalendula 4,5-5€; Azalea 6-12,50;Kalantxoe 4,50-7; Gerbera 7,5,Lirioak 4;Salvia 1,5€ / unitatea; Lobelia 4,5-5,5;  Vinca 2,5-3€ Biola 1,5; Vellis 1,5€;Primula obcónica 7,5€; Antirrhinum 1,5-2,5€; Jazintoa 2,5e/ unitatea; Anemona de Caen 4,5€ / Unitatea ; Narziso Tronpetero 4,5€ / unitatea

LANDAREAK 

Unitatea: Pipar Italiar landarea 0,15€-0,20€ u.; Leka landarea 0,20€-0,40€ u.;Zainzuri zuztarra 1€; Tomate landarea Jack motakoa 0,70-0,75€/u; Errefautxo landarea 0,20€/unitatea;  Dorian ilar landarea 0,20; Ziazerba landarea 0,10€ u.; Aza kixkur landarea 0,15; Erremolatxa landarea 0,10;Apio landarea 0,10-0,20; Azalore landarea 0,20; Brokoli landarea 0,20;Romanescu landarea 0,20; Eskarola landarea 0,20; Atxikoria landarea  0,20; Kardo landarea 0,80; Marrubi landarea 1€; Perexil landarea 0,10€ ; Pipermin landarea 0,15€

Azelga landarea 0,10€; Kalabazin landarea 0,50€

Zientoa: Tipulin landarea 3,5-4€ zientoa;uraza 5; hoja de roble uraza 6-10;kukulu 6-10; Porru landarea 4€ / Zientoa; Tipulin gorri landarea 3,5€-4€ zientoa ; Tipula Gorria Zabal landarea 4€ zientoa (Cebolla roja de Zalla)

Kalak 5€ / sorta

BESTELAKOAK

Arto gorri irina 6€/kg; Arto irina 3€/kg; Eztia 14,20-18€/kg.; Propoli 10€/30ml.; Polena 10€/250gr.;Sagar dultzea 8-10;Irasagar dultzea 8-10€; Arto opila 6;Behi esne yogurta 6; Sagar zukua 4; Eztiz egindako kakao krema zuria eta beltza eta pralinea 6,60€ 220gr.; Ezti ozpina 250ml 4€; Ezti kombucha 0,75cl botilla 16€; Kandela 1€; Abaraska 10€ 200gr. Arbequina Oliba Olioa 10€ / litroa. Erretxina 11€/kg

Izan zaitez Komunitateko partaide eta eman zure ekitaldien berri!

Argazkiak, artikuluak, hitzorduak, agenda ekitaldiak, eta bestelako edukiak gehitzeko aukera izango duzu webgunera.


KOMUNITATEA