BERRIAK
Albahaka landarea 0,80€ unitatea
Karakolak 11€ / kiloa
Karraspina 10 kg. 30€ / kiloa
PERRETXIKUAK
Udaberriko zizak 230 kg 15-70€/kg
Zizahori 16,50 kg 22-24€ /kiloa
Onddoak 16 kilo 33-38€ kiloa
GAZTA KILOA
Idiazabal Gazta berria 22€/kg; Ardi gazta 20,00-24,00; Pasta egosiko behi gazta 20; Ardi gazta urdina 20; Behi Gazta 10-18; mamitze laktikoko behi gazta 17,20-19 ;Behi gazta Urdina 21-24; Gazta krema 5; Behi Gazta freskoa 12; Gaztanbera 10-13; ahuntz gazta 16-30; Behi gazta ondua 18; Ahuntz gazta ekologiko laktiko freskoa 25-26€/kg
HEMENGO FRUITUAK
Bertako hurra 5; Gaztainak 3-4; Intxaurra 5;
HEMENGO BARAZKIAK
Kg:Ilarra lekan 14€/kg.; Ereiteko patata 1-1,20€/kg; Kiloko: Bruselaza 6-7€/kiloa; Kalabaza 3; Piper morro berde eta gorria 4; Lollo 0,60-1; Babarrun beltza 16; Baba Txiki zuria 6 ; Aire libreko ilarra 14€/kg; Baba txikia 6-8€/kg; Baba freskoa 4-7€/kg
Banaka: Colirabano 1; Mihilu 1,50; Kale aza 1; Eskarola kizkurre 1,5-2.; urazak 0,60-1; Hoja de Roble 0,60-1; Aza 1,50-2; Azalorea 1; Brokoli 2,50; Aza kixkurra 2; Zilantro 1; Repollo 2; Pak Choi 1,50; Azalore morea 2,50; Romanesku 2,50;
Sortan: Udaberriko tipulina 2€/ sorta; Rabanito 0,60 sorta; Arbia 1 sorta; Urteko tipula gorria 2,5; Kanonigoak 1; Zerba 1,50-2,00; Rukula 1; txikoria 1-1,50;Borraja 1-1,50;Azenarioa 1- 1,80; porrua 2,2; Apioa 1; Lonbarda 1; Baratzuri freskoa 1;Ziazerba 1-1,50; Bimi 6,5; Daikon arbia 1; Nabiza 1€/sorta
ARRAUTZAK
L (super) 2,30; XL (bolo) 2,70; potoloak 3,10; larrekoak 3,10- 4,30; oilanda arrautzak 1,10-1,30; Ahate arrautzak 4-4,50
LOREAK
Pendiente de la Reina 7,5€ / unitatea; Labanda 3,5-5,5€ / unitatea; Geranio doblea 2,80; Huntza 2,80€; Alegria ginearra 4€; Krabelina 5€; Margarita zuri handia 10€; Koloretako margarita txikia 6€ Begonia dragon 4€; Kalak 3-5 €/sorta; Iberis 10€; Margarita argiranthemun 5-9€; Bracteantha 10€; Nartzisoa 2,50€; Zidonia japonica 3€; Primula 2,20€; Larrosak 13,5€; Kamelia 14€; Anemona 5,5€; Kalendula 4,5€; Dimorfoteka 5,5-6; Ziklamen 4,50 unitatea;Azalea 6-12,50; Pensamiento 1,15; Antirhinum 1,50; Viola 1,15; Txillarra 4,5-7,50; Krisantemoa 25-35; Pluma de Santa Teresa 5,50€/unitatea; Kalantxoe 4,50-7€/unitatea;Alegria 1,5€ ; Surfinia 2,5€ ; Tajete 1,5€; Kalibratxoa 6,5€;Bidens 3,5€
LANDAREAK
Unitatea: Jack Tomate landarea 0,60€; Aretxabaleta tomate landarea 0,60€; Pipar italiarra landarea 0,15-0,20€ , Morris piparra landarea 0,20€, Piperra ozpinetakoa landarea 0,10-0,15€, Albaka landarea 0,20€, Perexila landarea 0,10€, Kalabazin landarea 0,4-0,5€, Luzokerra landarea 0,5€, Ilar landarea 0,20€; Marrubi landarea 0,80-1€; Ilar landarea 0,20; Erremolatxa landarea 0,15-0,40 €, Zientoa: uraza 5; hoja de roble uraza 6-10; bitarteko Porru landarea 3,50; kukulu 6-10; tipulin landarea 3,50-4€;Kalabaza landarea 0,50€ ; Apio landarea 0,10€; Leka landarea 0,2-0,4€;Gernikako piper landarea 0,15-0,20€
BESTELAKOAK
Arto Bulgur 16,60€/kg; Erretxina pote handia 11€; pote txikia 6,50€; Kalabaza opila 0,80€; San Blas opila 2€; Arto irin ekologikoa 16€/kg;; Eztia 15-16€/kg; Irasagar dultzea 12€/kg; Behi esne yogurta 5,75 /kg; Sagar dultzea 10€ /kg; Arto opila 6;Propoleo 10-11;Polena 10; Sagar Zukua 3,80€/l. Palomitak egiteko arto ekologikoa 9€/kg