Ordiziako Azokako Salneurriak 2023.11.29

Erabiltzailearen aurpegia Ordizia Azoka 2023ko aza. 29a, 10:12

BERRIAK

 Pazko Lorea 7,50-10€/unitatea

 

PERRETXIKUAK

Bertako onddoa 165kg 15-32€/kg

Kanpoko zizahoria 29kg. 18-20€

Kanpoko gibelurdinak 7kg 26€/kg

Kanpoko Niskalo 45kg 18€/kg

Bertako Niskalo 3kg 15€/kg

Saltsa perretxiku beltza 10kg 22€/kg

Mendiko angula 10kg 22€/kg

 

EHIZA

Eperra 10€/pieza (10 pieza)

Usoa 7€/pieza (40 pieza)

 

GAZTA KILOA

Ardi gazta 20,50-24,00; Pasta egosiko behi gazta 20; Ardi gazta urdina 20; Behi Gazta  10-18; mamitze laktikoko behi gazta 17,20-19 ;Behi gazta Urdina 21-24; Gazta krema 5; Behi Gazta freskoa 12; Gaztanbera 13;Idiazabal gazta berria 21;ahuntz gazta 16-30; Behi gazta ondua 18

 

HEMENGO FRUITUAK

Irasagarra 2,5; Basakana 7; Bertako hurra 5; Uztapikua 4; Errezil sagarra 1,5-4; Gaztainak 3-4;Reina de Reinetas sagarra 1-4; Reineta gris sagarra 4; Bella Boskoop 3-4;Piku beltza 3; Piku berdea 3; Jubille sagarra 3-4;Nisperoa 3-5; Kiwia 4,5-5; Intxaurra 5; Fuji sagarra 4

 

HEMENGO BARAZKIAK

Kiloko: Bruselaza 6-7€/kiloa; Patata 2-3;  Kalabaza Potimarron 3;  tomatea 4,50-5,50; lekak 5-7; Piper morro berde eta gorria 4; Italiar piperra 4; Gindillak 5-10; Berenjena 2,5; Lollo uraza 0,60-1 Piper luze gozoa 8; Babarrun txuri freskoa/ pocha 12. Boniato 3 ;Babarrun beltza  lekan 14;Babarrun beltza 16; Baba Txiki zuria 6 ; Intxaurra 5

Banaka: Colirabano 1; Mihilu 1,50; Kale aza 1; Kale Gorria 1; Eskarola kizkurre 1,5-2.; urazak 0,60-1; Hoja de Roble 0,60-1; Aza 1,50-2; Azalorea 1; Brokoli 2,50; Aza kixkurra 2; Asto belarri letxuga 0,60;  Zilantro 1; Repollo 2; Pack Txoi 1,50; Azalore morea 2,50; Romanesku 2,50; Brokoli morea 2,50

Sortan: Rabanito edo errefautxo gorria 0,60 sorta; Arbi txuria 1 sorta;  Urteko tipula gorria 2,5;  Kanonigoak 1; Azelga gorria 1,60;  Zerba 1,50-2,00; Rukula 1; txikoria 1-1,50;Borraja 1-1,50;Azenarioa 1- 1,80; Urteko porrua 2,2; Baratzuri buruak 0,60; Apioa 1; Lonbarda 1; Baratzuri freskoa 1;Ziazerba 1-1,50; Bimi 6,5

 

ARRAUTZAK

L (super)  2,30; XL (bolo) 2,70; potoloak 3,10; larrekoak 3,10- 4,30; oilanda arrautzak 1,10-1,30; Ahate arrautzak 4-4,50

 

LOREAK

Dimorfoteka 5,5-6; Ziklamen  4,50 unitatea;Azalea 6-12,50; Pensamiento 1,15; Antirhinum 1,50; Viola 1,15; Txillarra 4,5-7,50; Krisantemoa 25-35

 

LANDAREAK

 Unitatea: Atxikoria landarea 0,15 u.; Eskarola liso eta kixkur landarea 0,20 u.; Brokoli landarea 0,20 u.; Aza landarea 0,20 u.; Azalore landarea 0,20 u.;perexila 0,10-0,30 u.; Apio 0,10 u.; espinaka landarea 0,10 u.; Paktxoi landarea 0,10 u.; Ilar landarea 0,20

Zientoa: uraza 5; hoja de roble uraza 6-10; Aza kixkur landarea 15.; Erremolatxa landarea 10 ; urteko Porru landarea 3,50-4;Borraja 10; Zerba 15; kukulu 6-10; udaberriko tipulin landarea 3,50-4€/zientoa

 

BESTELAKOAK

Eztia 15-16€/kg; Irasagar dultzea 12€/kg; Behi esne yogurta 5,75 /kg;

Sagar dultzea 10€ /kg; Arto opila 6;Irasagar dultzea 10; Propoleo 10-11;Polena 10; Sagar Zukua 3,80€/l. Ahuntz gazta eta tomate konfitura  22€/kg.

Egin zaitez Komunitateko kide eta eman zure ekitaldien berri!

Argazkiak, artikuluak, hitzorduak, agenda ekitaldiak, eta bestelako edukiak gehitzeko aukera izango duzu webgunera.


KOMUNITATEA