FUTBOLA

Idiazabalek Gorengo Mailara igoera lortu du

GITB 2024ko eka. 3a, 16:42

Trintxerperen aurka 2 - 2 berdindu zuen larunbatean, baina joaneko partidako garaipenarekin, igoera ziurtatu dute.

Gizonezko 1. Erregionaleko taldeak mailaz igotzeko itzuliko kanporaketa jokatu zuen pasaiako taldearen aurka.

Joaneko partidan garaipena lortu zuen Idiazabalek (1 - 2). Emaitza horrekin, etxeko taldeak abantaila zuen partida hasieratik, baino horrek ez zien igoera ziurtatzen.

Partidako lehen minutuan trintxerpek partiduko lehen gola sartu zuen. Idiazabalek aldiz, aukerak izan arren, ez zuen lortu golik sartzea lehen zati osoan. Atsedenalditik bueltan, Idiazabalek gainetik jartzea lortu zuen, partida berdinketan amaitzea lortuz (2 - 2).

Ondorioz, joaneko partidan lortutako puntuekin, Idiazabalgo 1.Erregoinaleko taldeak Gorengo Mailara igotzea lortu zuen.

Egin zaitez Komunitateko kide eta eman zure ekitaldien berri!

Argazkiak, artikuluak, hitzorduak, agenda ekitaldiak, eta bestelako edukiak gehitzeko aukera izango duzu webgunera.